mandag den 31. januar 2011

HTC Thunderbolt huhujen lyömällä Best Buy 14 helmikuu, sans mobiili hotspot-tai Skype-video?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/htc-thunderbolt-rumored-to-be-hitting-best-buy-february-14th-sa/:
HTC Thunderbolt on ehkä virallisesti ilmoittanut Paluumatkalla CES, mutta siellä on vielä melko vähän emme tiedä puhelin - eli hinnan tai julkaisupäivää. Nyt ainakin on mitä näyttää olevan melko vankka aavistus jälkimmäisen kuitenkin kohteliaisuus edellä laukaus Best Buy kartoitus näyttö, jossa luetellaan varastossa päivämäärä 14. helmikuuta. Voit huomata, että näyttö ei varsinaisesti mainita HTC Thunderbolt kaikkialla, mutta jotkut sleuthing jonka folks at Android Keski paljastaa, että tuote koodi vastaa jotakin löytyy Thunderbolt laatikko, joka kääntyi viime käytännön video. Liittyminen että huhu on erillinen yksi Droid Life, joka on saanut jotkut ilmeisesti aitoja Verizon materiaaleja, jotka viittaavat Thunderbolt ei merenkulun ja mobiili hotspot toiminnallisuus päällä julkaisun aikaan, ja että Skype video chat ei ole käytössä aluksi myöskään. Ei sana viivästyksen syy (jos todella on), mutta molemmat ominaisuudet ovat näennäisesti on käytössä jossain vaiheessa, ja siellä ilmeisesti paikkamerkki kuvaketta tapauksessa Skype, joka näyttää "tulossa pian" viesti, jos se aloitti.

HTC Thunderbolt huhujen lyömällä Best Buy 14 helmikuu, sans mobiili hotspot tai Skype video? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 23:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Android Keski - Droid Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar