mandag den 31. januar 2011

Kaupungin valot tulee kaupungin avoimuutta ParisData menee elää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/city-of-lights-becomes-city-of-openness-as-parisdata-goes-live/:
Kaupungin valot tulee kaupungin avoimuutta ParisData menee elää
Pariisi on kaupunki monia asioita, asioita, kuten hyvä viini, makea romantiikkaa, ja tornit, että näytti paljon isompi kuvia. Nyt se on myös kaupungin avoimen tietoja. ParisData on käynnistänyt, koti "avoimen tietoja politiikan Pariisin kaupunki." Täältä löydät kasoittain ja kasoittain bittiä ja tavua kaupungin eri kuntien organisaatiot, kaikki julkaistiin "avoimuuden hengessä ja avoimia innovaatioita." Kaikki on lisensoitu ODbL, joka on vapaasti jakaa ja mukauttaa niin kauan kuin se pysyy auki ja pysyy syyksi. Millaista tietoa on olemassa? Ei kauhean paljon tässä vaiheessa, jos olemme rehellisiä, muutama satunnainen nimilistat ja joitakin muita tiedostoja, kaikki luonnollisesti ranskaksi. Mutta löysimme mielenkiintoisen kartan luettelo paikoista julkisia puistoja ja jalkakäytäviä, jotka René-Luc D'Hont avulla luodaan mash-up edellä. Emme oikein ymmärrä kaikkea sitä, mutta ajattelemme tummanvihreät pisteitä on kahviloita ja vaaleampi vihreä bittiä savuton alueilla.

Kaupungin valot tulee kaupungin avoimuutta ParisData menee elää perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 10:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Business Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar