mandag den 31. januar 2011

Windows Phone 7 live laatat kääntyi melko vakuuttava IOS teema (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/windows-phone-7s-live-tiles-turned-into-a-pretty-convincing-ios/:
Oliko tarpeeksi nähdä verkkojen ja kansiot staattisen (kalenteri sovellus ei tietenkään) kuvakkeet iDevice? No, tässä on yksi mahdollisuus lievittää teidän puuduttavan: Windows Phone 7 teema varten iPhone ja iPod touch. Sinun on luonnollisesti karkaaminen teidän IOS handheld jotta restyle aivan niin dramaattisesti, mutta kun et, sinulla on kaikki arvokasta apps lajitella siisti aakkosjärjestyksessä kasa yhdellä näytöllä, jossa muut odottavat kärsivällisesti räätälöinnit ja elää laatta valintoja. Se on hyvän näköinen pikku mod, meidän on sanottava, ja se on parhaillaan läpi beta testaus, joten miksi ei tartu iPhonen ja katso jos se voi selvitä nuoleskella Microsoftin maalata ilman itse poltetaan?

Jatka käsittelyssä Windows Phone 7 live laatat kääntyi melko vakuuttava IOS teema (video)

Windows Phone 7 live laatat kääntyi melko vakuuttava IOS teema (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 03:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde modmyi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar