mandag den 31. januar 2011

Inhabitat viikko Green: voimalaitos voi hiihtää, ja NASA: n kiertävä Nanosail-D

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/inhabitats-week-in-green-the-power-plant-you-can-ski-and-nasa/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla näimme uusia näköaloja koittaa vihreän kuljetuksen NASAn Nanosail-D tuli ensimmäinen aurinkopurjeen avaruusaluksia, jotka kiertävät maapalloa ja presidentti Obama antoi vaativat miljoona sähköautojen hänen State of the Union-osoite . Testaamme myös ajoi äskettäin julkaissut sähkö-Mini Cooper ja katsoin useaan kuljetus läpimurtoja, jotka voisi siivota auton päästöt - tutkijat ovat kehittäneet ilmansaastumista taistelut tien hoito -ja Cella Energia väittää luoneet päästöttömän kaasua , joka maksaa 1,50 dollaria per gallona.

Muita uutisia tällä viikolla Qatarissa esitellään malleja 9 kestävän stadioneille ja 2022 MM-kisojen ja BIG julkisti suunnitelmat kasvien kääritty jäte voimalaitoksen , joka toimii myös laskettelurinne. Super kaupungit ovat kasvussa Aasiassa Kiina ilmoitti suunnitelmistaan rakentaa mega-kokoisessa kaupungissa Sveitsissä ja SOM paljastettiin masterplan varten huippuluokan vihreä tech-kaupungin Hanoihin. Toisaalta, Dubai arkkitehtuuri liikaa on katoamassa nopeasti raportti paljasti, että emiirikunta maailman muotoinen saariston saarista on uppoamassa mereen.

Olemme myös esiteltiin uusin kannettava tech toimme sinulle loistava Paloaseman iPhone app että seisoo pelastaa ihmishenkiä, ja me pyöristetty meidän viiden suosikki puhelin-latauksen vihreä gadgeteja . Ja jos etsit tapauksessa tehdä se kaikki, tutustu näihin tyylikäs tikattu iPad laukut - vain asia pitää pakki viihtyisä ja suojattu tämän kuun aikana on lumimyrskyjä.

Inhabitat viikko Green: voimalaitos voi hiihtää, ja NASA: n kiertävä Nanosail-D perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 21:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar