mandag den 31. januar 2011

Samsung sanoo Galaxy Tab myynti kuluttajille oikeastaan "melko pieni"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Kun on tabletti myydään ei oikeastaan tabletti myyty? Kun se Galaxy Tab , ilmeisesti. Kuten Wall Street Journal raportoi, nämä kaksi miljoonaa Galaxy Tabs että Samsung ilmoitti se oli "myyty" neljännellä neljänneksellä viime vuodesta eivät ilmeisesti olleet toteutunutta myyntiä kuluttajille, vaan myynti jakelijoille (joka on aivan eri asia). Vielä yllättävää, Samsungin Lee Young-hee edelleen selittää tulokseen soittaa perjantaina, että ns sell-out "myynti asiakkaille oli todella" pienehkö ", mutta hän ei antaisi tiettyyn numeroon. Hieman hämmentävästi, mutta hän myös myöhemmin huomata, että vaikka "sell-out ei ollut yhtä nopea kuin odotimme", Samsung uskoo edelleen, että myynti kuluttajille oli "ihan OK", ja että se on "melko optimistinen", noin 2011.

Samsung sanoo Galaxy Tab myynti kuluttajille oikeastaan "melko pieni" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 12:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar