mandag den 31. januar 2011

CE Voi ei, hän ei!: Netgear pomo vaatii "game over" Microsoft, Jobs "minuus" syy iPhone ei tue flash

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/ce-oh-no-he-didnt-netgear-boss-calls-game-over-for-microsof/:
Ei voi sanoa, että Patrick Lo on nimi, joka välittömästi soitti kaikki kelloja täällä. Hän ei todellakaan ole niin tunnistaa Netgear, yritys, hän tuolit ja säännöt ylin. Mutta poika ei hän iski tutkanäytöillä tänä aamuna. Lo oli runsaasti kritiikkiä eri puolilla Microsoft ja Apple leirejä tänään aikana painamalla lounas Sydneyssä. Voi kun edes aloittaa? Let's start with Microsoft ja Lo väite, että "Microsoft on ohi - game over, minun näkökulmasta" verrattaessa Windows Phone 7: n mahdollisuudet kilpailla Android ja iPhone. Epävarmat, eikä Redmond Windows 7 ja MS Office lypsylehmät tankkaus Microsoftin voimakas halu toteuttaa sen uuden mobiili strategiaa .

Lo sitten käänsi katseensa Apple, joilla tämä sanoa aiheesta Apple kieltäytyi tuen Adobe Flash sen mobiililaitteissa: "Mitä syytä häntä roskakoriin Flash? Ei ole mitään syytä muuta kuin ego." Funny luulimme, se johtui suorituskykyä, tietoturvaa ja virrankulutuksen kysymyksiä. Lo myöhemmin lisäsi, "Kun Steve Jobs lähtee pois, mikä ei luultavasti ole kaukana, niin Apple on tehtävä strateginen päätös siitä avata alustan." Classy. Hit lähde linkkiä jos olet vain kuolla kuulla kuinka "suljettu" ovat huonompia "avoin" järjestelmät uudestaan.

CE Voi ei, hän ei!: Netgear pomo vaatii "game over" Microsoft, Jobs "minuus" syy iPhone ei tue flash perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 04:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Syndney Morning Herald | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar