mandag den 31. januar 2011

LG G-Slate tekee asiakkaiden ulkonäkö MysteryGuitarMan YouTube-kanavalla (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/lg-g-slate-makes-guest-appearance-on-mysteryguitarmans-youtube/:
LG: n myynninedistämistarkoituksessa strategia G-Slate näyttää pitää virallisesti äiti siitä laitteesta, kun kerroit satunnainen pseudo-kuuluisuuksia kiusaa sitä lyhyesti välähdyksiä. Viikko sitten, K-pop-taiteilija Seungri antoi meille ensimmäinen näköhavainto kahden kameran array takana G-liuskekivi, joka on tänään tehnyt voitokkaan paluun YouTube, kohteliaisuus yhden MysteryGuitarMan. Laitteen takana täällä ei näytä samanlaisia yksi Seungri videon, mutta metallinen kaistale erottaa kamerat ja sen "Google tuotemerkit näyttävät lähes sama mitä LG on takana sen Optimus 2X Android älypuhelin. Olemme myös nähdä yhden LED-salama ensimmäistä kertaa, on olemassa pari tunnistamattomien liittimet alareunassa, ainakin yksi heistä todennäköisesti auttaa telakka vaakasuunnassa, ja me ei saada nähdä tabletin profiili Ajatus siitä, miten ohut se on. Video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus LG G-Slate tekee asiakkaiden ulkonäkö MysteryGuitarMan YouTube-kanavalla (video)

LG G-Slate tekee asiakkaiden ulkonäkö MysteryGuitarMan YouTube-kanavalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 02:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ KevinLyHD (Twitter) | lähde MysteryGuitarMan (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar