mandag den 31. januar 2011

Ford Focus Electric todennäköisesti tukea DC nopeasti latauksen hitaammin kuin Leaf jälkeen kaikki?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/ford-focus-electric-unlikely-to-support-dc-quick-charging-slowe/:
Ford Focus Electric todennäköisesti tukea DC nopeasti latauksen hitaammin kuin Leaf jälkeen kaikki?
Sen paljastaa CES , Ford jäänyt mitään mahdollisuutta puhua jopa kyky sen Focus Electric veloittaa vuonna puoli aikana Nissan Leaf kytkettynä Taso 2 (220 - 240V) laturi, sellaista, että Best Buy mielellään asentaa, että olet vain 1499 dollaria . Kolme-neljä tuntia on kaikki se pitäisi toteuttaa todella vaikuttava verrattuna kahdeksan tuntia Lehti on samalla jännitteellä. Kuitenkin tarina ei pääty tähän, sillä Leaf on toinen temppu hihassaan: DC pikalataamiseen kautta CHAdeMO standardi. Se antaa 80 kilometriä alueen 30 minuutissa, ja vaikka ei maailmanlaajuinen standardi vielä, se on varmasti yrittää olla . SAE toimii omalla DC nopeasti laturi standardin, ja se on poni Ford etsii taaksepäin, sanoen:
Pikalataus ei sisälly Focus Electric kunnes standardi on asetettu SAE. Kun mukaisesti hyväksytty standardi on käytössä, me työ saada auto valmiiksi [se].
Tämä jättää meille kaksi kysymystä. Ensinnäkin on SAE saavat sen standardin valmiiksi ennen Ford saa Focus Electric valmiiksi? Toiseksi, on SAE standardin mukainen Japanin CHAdeMO standardi? Valitettavasti meidän magic Eight Ball ei antaa meille paljon toivoa joko tilille.

Ford Focus Electric todennäköisesti tukea DC nopeasti latauksen hitaammin kuin Leaf loppujen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 09:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PluginCars.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar