mandag den 31. januar 2011

Intel etsii Sandy Bridge-piirisarja suunnittelun puute, toimitukset keskeyttää ja muistuttaa alussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-finds-sandy-bridge-chipset-design-flaw-shipments-stopped/:
Intel etsii Sandy Bridge-piirisarja suunnittelun puute, toimitukset keskeyttää ja muistuttaa alussa
Ongelma, joka vaatii "pii korjata" on huono uutinen piirisarjan liiketoimintaa, ja valitettavasti se, mitä Intel julkistaa. Sen uusi Intel 6-sarjan piirisarja, Cougar Point on todettu virhe, jotenkin SATA-ohjaimen. Intel on osoittaa, että satamat voivat "heikkenee ajan myötä," mikä huono I / O-suorituskykyä tiellä. Kaikki lähetykset on lopetettu ja korjata on toteutettu uusia toimituksia, mutta se kuulostaa muistuttaa alkaa pian niille tämän tikittävä aikapommi piin. Se ei ole kriittinen ongelma nyt kuitenkin, joten jos omistat Sandy Bridge Core i5-tai Core i7-järjestelmä pitää tietokoneen mielin etsiessään muistuttaa ilmoitusta, mutta se on huono uutinen Intelin bottom line: yhtiö neuvoo 300000000 dollaria osuma tuloja.

[Kiitos, Matt]

Jatka käsittelyssä Intel toteaa Sandy Bridge-piirisarja suunnittelun puute, toimitukset keskeyttää ja muistuttaa alussa

Intel etsii Sandy Bridge-piirisarja suunnittelun puute, toimitukset keskeyttää ja muistuttaa alussa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 10:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar