mandag den 31. januar 2011

Pääkirjoitus: nousu notbook, syksyllä netbook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/editorial-the-rise-of-the-notbook-the-fall-of-the-netbook/:

Notbook (n.) - edullinen ultraportable laptop, tyypillisesti 11.6-tuumainen tai 12-tuumainen näyttö, joka ei ole netbook. Se pakkauksissa enemmän valtaa kuin netbook (eli osaa käsitellä 1080p ja Flash on fullscreen) ja tarjoaa mukavampaa tietokoneen käyttöä kuin tyypillinen 10-tuumainen alitehoinen, näivettynyt Atom-pohjainen kannettava tietokone. Useimmat eivät ole optisia asemia, mutta kestää yli viisi tuntia maksutta. Toisin tyyris ultraportable tietokoneet, notbooks ovat edullisempia ja alkaa noin 400 dollaria.
Noin kuusi kuukautta sitten, 11.6-tuumainen Dell Inspiron M101z saapui kotiovelle tarkistettavaksi. AMD Neo powered-järjestelmä näyttivät hieman laajentuneen netbook , mutta tiedotustilaisuus Dellin kanssa, tuotepäällikkö vahvisti jo aika monta kertaa, että järjestelmä oli täysin "ei netbook." En muista hänen tarkkaa sanamuotoa, mutta hän teki täysin selväksi - 449 dollaria Inspiron M101z oli niin paljon tehokkaampi kuin Intelin Atom netbook että se voisi olla yksi ensisijainen kone. Totta kai alkoi kutsua tämänkaltaisissa tietokoneet "notbooks" ja tulevina kuukausina yhä useampi heistä alkoi popping. Jotkut heistä pariksi Atom NVIDIA Ion GPU (esim. Eee PC 1215N ), kun taas toiset käyttää AMD: n Neo-siru ja viime aikoina AMD: n uusi Fusion Zacate APU. (Intelin Core ULV-powered ovat suoraan sanottuna liian kallista pitää tähän luokkaan, vaikka jotkut Pentium / Core 2 Duo-järjestelmien, kuten esimerkiksi Acer Timeline X1810T voisi saada.)

Uh, niin mitä? Ei uuden sadon tehokkaampia, edullinen ja erittäin liikkuvia läppäreissä - mitä iso juttu? No, vaikka monet luulevat tabletit ovat mitä lopulta leikata netbook markkinoille alas koon, se notbooks että myös vakavasti osuma Atom-pohjainen pikkuruinen tietokoneet ja tänään kun se todella sattuu. Älkää ymmärtäkö minua väärin, ARM-virtansa tabletteja kuin iPad ja Motorola Xoom ovat menossa vaikutus netbook myynnin iso tavalla, myös (pahus, ne ovat jo !), mutta merkki sanani notbooks tai kohtuuhintaisia ultraportables kestää havaittavissa kimpale sekä netbook ja valtavirran kannettavan markkinoille. On vihdoinkin luokan kannettavat tietokoneet, jotka tarjoavat loistava tasapaino primääri-ja mobiiliratkaisut rikkomatta pankki. Ajattele Olen hullu? Osuma tauko ymmärtää, mitä puhun.

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: nousu notbook, syksyllä netbook

Pääkirjoitus: nousu notbook, syksyllä netbook perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 12:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar