mandag den 31. januar 2011

NewerTech adapteri kääntyy eSATA tulee USB 3.0 tekee perintö ulkoisia kiintolevyjä tuntuu jälleen nuori

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/newertech-adapter-turns-esata-into-usb-3-0-makes-legacy-externa/:
Ei jauhe-sininen USB 3.0 -porttiin sivustassa upouuden tietokoneen, kuiskaten nimeäsi, mutta et yksinkertaisesti ole varaa korvata täysin hyvää eSATA ulkoinen kovalevy vuoksi yhteensopivuutta. Voisit yksinkertaisesti vastustaa kiusausta kokonaan, mutta jos sinulla on Need for Speed, siellä USB 3.0 ja eSATA-sovitin on sinun nimesi, ja se voi jopa tulla NewerTech tapauksessa. Toki, Addonics, Siig ja Bytecc myy samankaltaisia, mutta kaikki USB huomauttaa, NewerTech ei legwork täällä, benchmarking kaapeli olla varma, että se voisi käsitellä 206.4MB / s kirjoittaa ja 247MB / s lukee. Se riittää käsittelemään kaikkein solid-state-asemat, ja sinun pitäisi olla kokonaan peitetty, kun se tulee mitään pyörivät magneettisia levyjä. Löydät sen 30 dollaria tällä viikolla tykkää OWC.

Jatkaa lukeneisuus NewerTech adapteri kääntyy eSATA tulee USB 3.0 tekee perintö ulkoisia kiintolevyjä tuntuu jälleen nuori

NewerTech adapteri kääntyy eSATA tulee USB 3.0 tekee perintö ulkoisia kiintolevyjä tuntuu jälleen nuori alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 01:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki USB | lähde Uudempi tekniikka | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar