mandag den 28. februar 2011

Apple tuo kuvio lukitus iPhone app, että et voi olla?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/apple-adds-pattern-locking-to-an-iphone-app-that-you-cant-have/:


Yhdeksän pisteen kuvio Lukituksella on yksi niistä ainutlaatuisen Android asioita - se on ollut siitä lähtien G1 , ja vaikka et itse käytä sitä, kertoimet ovat hyvät, että voit tunnistaa sen. Joten kun näemme sen iPhone - ilmeisesti sovellus käyttää Apple sisäisesti - voit ymmärtää, miksi me aiomme tehdä kaksinkertaisen toteuttaa. Mitä etsit täällä on yksi useista näytöt saadaan 9-5 Mac väitettiin osoittaa versio Applen työntekijä vain AppleConnect app tukee mallia lukitus pitää uteliailta katseilta pois. Näyttää siltä, että sovellus valvoo noin pienin ele pituutta olla varma lukko - ja otetaan huomioon myös eräät rikosteknisen tutkimuksen siellä tapahtuu , me vetoa sen täytyy olla aika pitkä. Tietenkin mikään näistä keinoista näemme ominaisuus näy todellinen IOS rakentaa, mutta sivusto sanoo, että yhtiön testaus mekanismin muiden sisäisten työkalujen ... ja jos ei muuta, Apple näyttää olevan tunnustaa, että lukko mallit eivät ole kauhea ajatus.



[Kiitos, Jacob]

Apple tuo kuvio lukitus iPhone app, että et voi olla? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 21:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde 9-5 Mac | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar