mandag den 28. februar 2011

PlayStation 3 lähetykset Eurooppaan nyt takavarikoitu jälkeen LG voittaa välipäätös vastaan Sony

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/playstation-3-shipments-to-europe-now-being-seized-after-lg-wins/:


Sony ja LG on menossa varvas jotta varvas moitteiden patentin loukkauksesta yli vuoden ajan, mutta Sony on nyt käsitelty, mikä on varmasti sen suurin takaisku tähän mennessä Euroopassa. Yksityisoikeuden tuomioistuin Haagissa on juuri myöntänyt LG välipäätöksen, joka näkee kaikki uudet PlayStation 3s tuodaan Eurooppaan takavarikoi tullin vähintään kymmenen päivää. Nämä ovat ilmeisesti nyt jo varastoinnista hollanti varastoissa ja draama pelaa, ja on edelleen mahdollista, että kielto laajennetaan entisestään, mikä lähes varmasti johtaa pulaa PS3S hyllyille - kuten Guardian toteaa, vähittäiskauppiaat yleensä kaksi-kolme viikkoa edestä varastossa käsi koko mantereella. Ei ole yllättävää, Sony sanotaan olevan "kuumeisesti" yrittää saada kielto kumota, mutta se ei tee mitään julkisia kommentteja asiasta tällä hetkellä.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

PlayStation 3 lähetykset Eurooppaan nyt takavarikoitu jälkeen LG voittaa välipäätös vastaan Sony perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 14:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Guardian | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar