mandag den 28. februar 2011

Sony touts nopea 17,7 megapikselin CMOS-kenno älypuhelimille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/sony-touts-high-speed-17-7-megapixel-cmos-sensor-for-cellphones/:

Se on ollut yli vuosi sitten Sony esitteli maailman ensimmäisen 16,41 megapikselin CMOS-kenno ja älypuhelimille (kuvassa oikealla), mutta yhtiön vihdoin takaisin toiseen tulokas megapxiel rotu : 17,7 megapikselin kenno. Tämä yksi tuottaa muutakin kuin korkeampaa resoluutiota, vaikka, kuten se on myös Sonyn ensimmäinen anturi kaistanleveys 34.8Gbps (eli noin viisi kertaa nopeampi kuin edellinen CMOS-kennot), joka lupaa sallia 120 fps videota täydellä resoluutiolla - olettaen puhelimen prosessori ja varastointi voivat pysyä tietenkin. Mikä parasta, uusi anturi on myös sanonut ylpeillä joitakin parantunut kulutuksen ja mukaan Nikkei näyttää siltä, että Sony aikoo käyttää sitä digikameroiden lisäksi matkapuhelimissa, mutta ei ole mitään sanaa siitä, kun jompikumpi näistä on saatavilla .

Sony touts nopea 17,7 megapikselin CMOS-kenno kännyköiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 16:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar