mandag den 28. februar 2011

Gaikai beta menee elää, tuo Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 ja Second Life-demot selaimen ikkunaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/gaikai-beta-goes-live-brings-mass-effect-2-dead-space-2-sims/:


Muista Gaikai , cloud computing palvelu, jonka avulla voit demo videopelien selainikkunassa ilman lataamista mitään? Se elää, eli se ei enää juuri meille teknologian toimittajia , jotka saavat antaa sille perusteellisen kokeilla. Jos sinulla on häikäisevän nopea internet-yhteys ja että Flash-ja Java asennettu neljä streaming pelidemoja ovat vain yhden klikkauksen (ja mahdollisesti tutkimuksen tai lyhyt odota) päässä, joista kolme EA otsikot (Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3) ja Second Life. Kuten huomasimme meidän ensimmäinen käytännön , se ei ole virheetön kokemus edes fantastinen internet-yhteys, mutta se ei ole tarkoitus olla - koko asia on, että voit riittävän otoksen pelin juuri ennen ostopäätöksen tekemistä. Se on myös ilmainen maistaa tulevaisuudessa, ja et näe niitä joka päivä.

Gaikai beta menee elää, tuo Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 ja Second Life-demot selainikkunan perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 20:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Big Download | lähde David Perry | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar