mandag den 28. februar 2011

Biojalostamot haaste petrokemian kanssa suunniteltu hiiva

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rOJlECCeB84/aaas-2011-biorefineries-as-a-route-forward.ars:


Ensimmäinen istunto olen osallistunut osana tämän vuoden AAAS kokouksessa keskityttiin uusinta vuonna, ja teknologiset esteet että raja, biojalostamot. Analoginen yhteisiin petrokemian jalostamot, biojalostamot ovat tilat, jotka luovat polttoaine, voimaa ja kemikaalit biomassasta lähtöaineita, toisin kuin perinteistä petrokemian esiasteita. Ne tarjoavat reitin kohti uusiutuvan ja vihreän teollisuuden tulevaisuus, mutta ne eivät ole lähes vuosisadan mittainen historia, tutkimus ja menestyksen takana, että heidän kollegansa tekevät.


Istunto, jonka otsikkona on "biojalostamo: Kohti teollinen aineenvaihdunta" avasi kuvaamalla biojalostamo kuin "ainutlaatuinen vuorovaikutus välillä" teollinen aineenvaihdunta "ja" systeemibiologian. "" Ensimmäinen puhua, antaa Jens Neilsen Chalmersin teknillinen korkeakoulu keskitytään työhön hänen tutkimusryhmänsä on käyttävän yrityksen hiivaa kuin solu tehdas tuottaa erilaisia biokemikaalien. Toiminta kiinnostaa täällä, koska hiiva oli painopiste oli käymistä. Voit aloittaa puhua, Neilsen luetellut pois laaja luettelo kantaosakkeen kemikaaleja, jotka voidaan luoda käymisen Todellinen temppu on kuitenkin tehdä erityinen kemiallinen kuin amalgaami sivutuotteita.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar