mandag den 28. februar 2011

Tablet järkyttävä! MSI WindPad 100A pakkauksissa Tegra 2 ja aluksen Honeycomb

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/tablet-shocker-msi-windpad-100a-packs-tegra-2-and-will-ship-wit/:


Tässä vaiheessa MSI on komeilu sen 10-tuumainen Android tabletti on hyvä puoli vuotta, mutta ainakin tällä kertaa se tulee puhtaaksi noin silmälasit, ja he oikeastaan ole hullumpi. Jep, yhtiö toi WindPad 100 a CeBIT ja on ilmoittanut, että se, kuten useimmat muut , on powered by dual-core Tegra 2 prosessorin ja saat makeita Honeycomb kun se iskee markkinoille toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa. Mallin sijaan CeBIT oli käynnissä noin 2.X versio Android, ja laitteisto oli sama kuin meillä näki takaisin CES . MSI: n kertoi meille, että hinnoittelu ei ole asetettu vielä, mutta toivottavasti, kuten Moto on Sanjay Jha vain julisti nämä tabletti hintoja pudottamalla tulla toisella vuosipuoliskolla. Hit galleria alla noin tiiviimpää käytännön laukausta.

Tablet järkyttävä! MSI WindPad 100A pakkauksissa Tegra 2 ja aluksen Honeycomb perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 16:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar