mandag den 28. februar 2011

Gmail vahingossa nollata tilit vuoden kirjeenvaihdon kadota pilveen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/gmail-accidentally-resetting-accounts-years-of-correspondence-v/:


Jos sinulla on toimiva Gmail -tili, saatat haluta varmuuskopioida joka niin usein - jopa 500000 Gmailin käyttäjät menetti pääsyn postilaatikoihin tämä aamu, ja jotkut heistä ovat kertoneet (Twitterin kautta ja tukea foorumeilla), että vuoden edestä viestejä, liitteitä ja Google Chat lokit katosivat kun he olivat vihdoin kirjautumaan. Vaikka emme ole kokeneet asiaa henkilökohtaisesti, olemme kuulemistilaisuudessa vika tehokkaasti palauttaa joidenkin tilien hoidossa omistajilleen uutta käyttäjää täydellinen tervetulotoivotukset. Omalta Google sanoo, että kysymys "harvemmalla kuin 0,29% ja Google Mail userbase" insinöörit työskentelevät korjata ongelman nyt, ja että kadonneita viestejä on palautettava mahdollisimman pian. Me pian nähdä, jos tämä on hetkellinen takaisku ... tai pitkä herättämistä puhelun .



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Gmail vahingossa nollata tilit vuoden kirjeenvaihdon kadota pilveen? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 18:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Gmail Ohjeet Forum , Google Mail Tila Dashboard | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar