mandag den 28. februar 2011

Motorolan Sanjay Jha hints 7-tuumainen tabletti ennen vuoden loppua, esitetään tabletti hinnat laskussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/motorolas-sanjay-jha-hints-at-a-7-inch-tablet-hitting-before-th/:


Motorolan toimitusjohtaja Sanjay Jha oli vihjannut kerran ennen , että olisi perhe Motorola tabletteja, mutta puhui Morgan Stanleyn Technology, Media & Telecom Conference tänään, hän lupasi, että nämä muut Moto tablettia osuisi ennen vuoden loppua. Luonnollisesti Jha ei puhunut yksityiskohtia, mutta emme veikkaat että seuraava tabletti on 7-incher - hän mainitsi, että 7-tuumainen muotokertoimen monta kertaa ja sanoi, että koko oli "hauskaa" ja "kannettava". Samanlaisia mitä hän sanoi Moto tulos puhelun, hän ymmärtää, että 10-tuuman koko on enemmän ammattilaisille. Jha on myös viettänyt hieman aikaa puhua hinnoista ja ilmoitti, että hän odottaa hinnan Xoom ja muut tabletit tulevat halpenee toisella vuosipuoliskolla, erityisesti komponenttien hintojen lasku. Joten, miten Xoom tekemässä, että 599 dollaria lähtöhinta? No, se on vain pari päivää, mutta hän vakuutti haastattelijalle, että "myynti on alkanut suhteellisen hyvin."

Motorolan Sanjay Jha hints 7-tuumainen tabletti ennen vuoden loppua, esitetään tabletti hintoja pudottamalla perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar