mandag den 28. februar 2011

Playbook Android app. tukea mainittiin demon MWC, vanha Blackberrys näy ShopSavvy Android lokit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/playbook-android-app-support-mentioned-during-demo-at-mwc-old-b/:


Koska kaukaa haettu kuin se saattaakin tuntua, huhuja , että RIM työskentelee jonkinlainen Android app. tukea sen QNX perustuva playbook tabletti on jatkunut eri muodoissa jo kuukausia - ja he ovat kääntyneet ylös jälleen video lähetetty mennessä kehitys yhteisön MobileMondayn Rio luku otettu MWC aiemmin tässä kuussa, jos RIM edustaja näennäisesti sanoo: "Tuemme myös Android-sovellukset" jälkeen puhumme Java-pohjaiset tuotteet. Tietenkin tämä olisi voinut vaiheittain noin lauma kansalaisten maana tai edustaja olisi voinut yksinkertaisesti ollut kaikuvat takaisin huhuja hän nähnyt interwebs - mutta riippumatta, se lisää öljyä tuleen. Seuraa tauko nähdä videon siitä.



Mutta se saa weirder. ShopSavvy - mikä versioita app IOS ja Android - on alkanut ilmaantuisi pari vanhempi BlackBerry sen Android rakentaa käyttöoikeuksissa tilastot Flurry : Curve 8300 ja 8520, tarkemmin yhdessä 8600 mallia ei ole (ainakaan vielä). 8300, erityisesti, on melko vanha tässä vaiheessa, ja meillä oli kova aika kääre aivojen ympärillä RIM: n peli suunnitelman siirtämisestä Dalvik (tai Dalvik-like) VM ja niihin kirjastoihin yli sen, jos mitään, Flurry voisi sekoittaa. Sitten taas seuraavan sukupolven täysi-touch BlackBerry joka vain sattuu ajaa täyden valikoiman Android apps hiekkalaatikko voisi olla aika vakuuttava tuote, todellakin.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät nämä]

Jatka käsittelyssä playbook Android app. tukea mainittiin demon MWC, vanha Blackberrys näy ShopSavvy Android lokit


Playbook Android app. tukea mainittiin demon MWC, vanha Blackberrys näy ShopSavvy Android kirjautuu perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 17:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrackBerry , BGR | lähde ShopSavvy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar