mandag den 28. februar 2011

ASUS Eee Pad Transformer näkyy yllään Honeycomb on CeBIT (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/asus-eee-pad-transformer-shows-up-wearing-honeycomb-to-cebit/:


Tässä trendi saamme taakse: ASUS ja muut ovat remiksaus olemassa, mutta-to-be-julkaissut Android tabletit Honeycomb kun se on järkevää tehdä niin. Eee Pad muistio, esimerkiksi nyt on luvattu ja Qualcomm sataman laiturilla ajoissa kesäkuussa käynnistää - ja samoilla samoilla linjoilla, yhtiö osoittaa sen Eee Pad Transformer täällä CeBIT kanssa Honeycomb päivityksen. Toisin muistio, Transformer on vain suora Tegra 2 setup kuten jo käynnistetty Xoom , joka on todennäköisesti miksi he pystyivät saamaan se ladataan täällä ja toiminta suhteellisen hyvin ajoissa show. Rakentaa ASUS on täällä ei näytä olevan lopullinen - Android Market puuttuu, esimerkiksi - mutta mitä siellä tuntui olevan sujuvasti, ottaen huomioon sisäosat, emme halua odottaa eikä vähempää. Seuraa tauko video (anteeksi puute audio - oli jotkut puhuvat menossa, että löysimme häiritsevää).


Jatkaa lukeneisuus ASUS Eee Pad Transformer näkyy yllään Honeycomb on CeBIT (video)


ASUS Eee Pad Transformer näkyy yllään Honeycomb on CeBIT (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 14:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar