mandag den 28. februar 2011

Ominaisuus: Lord British haluaa viedä sinut tilaa, ja hän on lähempänä kuin luuletkaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t34o8IWpi44/lord-british-wants-to-take-you-to-space-and-hes-closer-than-you-think.ars:



On hyvin helppo nukahtaa avaruudessa. Kun olet työpöytäsi ääressä kotona ja olet ollut töissä tuntia ja sinä torkahtaa, leukaasi kuoppia rintaa ja heräät alku. Avaruudessa, pään ei kuulu, voit yksinkertaisesti hävitä nukkumaan, ja sitten jos olet vapaa alatte lentelee. Tämä on sellainen asia, jonka kuulet, kun puhut Richard Garriott, mies ehkä tiedät paremmin nimellä Lord British. Hän teki miljoonia dollareita luoda ja myydä videopelejä, ja sitten viettänyt suurimman osan tästä rahaa yrittää päästä avaruuteen.


Hän sanoo, ettei kentällä International Space Station, eikä siellä katto. On välineitä ja kohteita ja kaikenlaisia asioita liitetty seiniin, ja voit kertoa ihmisille, jotka ovat uusia avaruuslennot miten he törmäile asioita, joka lähettää ne kehruu Zero Gravity. Ne zoom ympäri, jonka jälkeen sotku kohteita ja hyvänlaatuinen, avaruuslentoja tekevien sirpaleita. Se kerää, joita ilma-aukkoja, jos kukaan poimii sen. Sleeping elimet löytävät tiensä myös siellä.


Tässä on Richard Garriott haluaa sinut, ja hän on paljon lähempänä kuin luulet.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar