mandag den 28. februar 2011

Hyundai Sonata Hybrid lykättiin vuoteen 2011 ... "virtuaaliset moottorin ääni"-järjestelmän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/hyundai-sonata-hybrid-was-delayed-into-2011-by-virtual-engin/:


Muistatko kuinka oli viime vuoden lopulla Yhdysvaltain lainsäätäjä päätti tehdä pakolliseksi EVS suoltaa melutasoa ollessa liikkeessä? Se oli kaikki nimissä säästää ärsyttävä jalankulkijoiden saamasta tapa teidän luiston elektro-auto, mutta uusi laki itse on onnistunut luomaan kolahtaa tien ainakin yksi yritys. Hyundain Sonata Hybrid kaikki asettaa käynnistää loppuvuodesta 2010, joka on varustettu "virtuaalinen moottorin ääni", joka käyttäjä voi kytkeä päälle ja pois, mutta hallituksen pyynnöstä, että se pidetään pysyvästi tarvittavat muutokset ajoneuvon johdinsarjojen, UI ohjelmisto ja käyttöohjeet, viivästyttää sen debyytti tulee tammikuun lopulla. Nämä hienosäädön oli tehtävä "hämmästyttävän myöhäisessä vaiheessa" mukaan Hyundai Amerikan toimitusjohtaja John Krafcik, mutta viive ainakin varmistaa, että kaikki Hyundain Sonata soi sama. Mikä on jotain, me arvata.

Hyundai Sonata Hybrid lykättiin vuoteen 2011 ... "virtuaaliset moottorin ääni"-järjestelmän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 11:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog | lähde Green Car raportit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar