mandag den 28. februar 2011

TI-Nspire kuvaajat calcs saadaksesi täyden värinäyttö, 3D, WiFi, ja uusi käyttöjärjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/ti-nspire-graphing-calcs-get-full-color-displays-3d-wifi-and/:


Se on ollut hyvä vuosi tai niin, koska TI-Nspire linjan ja graafisia laskimia sai virkistää, mutta että ei ole mitään verrattuna siihen, mitä yhtiön suunnitelmia tänä vuonna. Mahdollisesti voitaisiin vastata muuttuvaan kertaa (tai Casio Prizm ), uusi Nspire laitteet saavat WiFi-sovitin yhteydenpidosta TI-Navigator työasemaa, 16-bittinen (320 x 240) täysi värinäyttö, ja useita uusia toimintoja, kuten mahdollisuus ladata kuvia ja analysoida kuvien sellaisia asioita kuin käyrän sovitus toimii ja regressiota. Ehkä vieläkin jännittävämpää, uusi Nspire OS 3.0 ominaisuudet 3D-toimintoja - ja kyllä, alkuperäinen harmaasävy TI-Nspire malleja voi päivittää uuden käyttöjärjestelmän kun se tulee saataville tänä keväänä. Tech pohjainen Math raportointi puolivälissä huhtikuu julkaisupäivää varten MSRP 165 dollaria. Täysin innoissani? Luultavasti olet! Katso PR tauon jälkeen lisätietoja.

Jatka käsittelyssä TI-Nspire kuvaajat calcs saadaksesi täyden värinäyttö, 3D, WiFi, ja uusi käyttöjärjestelmä


TI-Nspire kuvaajat calcs saadaksesi täyden värinäyttö, 3D, WiFi, ja uusi käyttöjärjestelmä perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 11:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech Powered Math | lähde Texas Instruments | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar