fredag den 1. juli 2011

Adobe tarjoaa 50 prosentin alennuksen Final Cut Pro-käyttäjille, jotka siirtyvät Premiere Pro

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4x57WceJKWg/:



Kuten olet ehkä kuullut , Applen uuden version videoeditointi ohjelmisto, Adobe Final Cut Pro X, on saanut paljon vastareaktioita käyttäjille. Ja Jim Dalrymple raportteja, videoeditointi kilpaileva Adobe on tyytyväinen näihin lannistua Final Cut Pro-käyttäjät avosylin. Nyt Adobe on ottaa se askel pidemmälle, ilmoitti virallisesti "aikaohjelman" mistään Final Cut Pro tai Avid Media käyttäjille.


Adobe kertoo, että joku on ostanut mitään versiota Applen Final Cut Pro tai Avid Media Composer ja haluat vaihtaa Adoben Videotyökalut (Production Premium tai Premiere Pro) voidaan myöntää 50 prosentin säästöjä Adobe Creative Suite CS5.5 Production Premium tai Adobe Premiere Pro CS5.5.


Adobe on ollut melko aktiivinen sen markkinoinnin keinot kohti tyytymättömät Final Cut Pro-käyttäjät. Esimerkiksi yritys on lähettänyt useita "menestystarinoita" Premier Pro käyttäjille, jotka ovat tehneet kytkin.


Tietenkään kaikki eivät vihaa uuden version Final Cut Pro, joten se on epäselvää, kuinka paljon "vaihtajat" Adobe hyötyvät takaisku. Myös check out Conan O'Brian painaa vuonna on Final Cut Pro X romahdus.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar