fredag den 1. juli 2011

Facebookin Hold Uutiset Tapahtuma Seuraava keskiviikkona "Awesome" Launch

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ku5jIP782_M/:



Kuten olemme kuulleet Mark Zuckerberg tällä viikolla, Facebook on paljastava jotain "mahtavaa" ensi viikolla. Ja kutsuvat uutiset tapahtumaan vain vyöryivät paina postilaatikoihin tänään. Tilaisuus pidetään ensi keskiviikkona klo 10 Facebookin Palo Alto toimistoon.


Reuters raportoi eilen , että Zuckerberg kertoi yhtiön Seattlen että Facebook suunnitteli iso ilmoitus ensi viikolla, se olisi "mahtava" ja tuote luotiin Seattlen toimistossa.


Possibile tuotelanseerauksia varten uutiset tapahtuma voisi olla yhtiön paljon odotettu iPad tai uuden mobiilin valokuvan app . Tiedämme varmasti, että se ei Project Spartan, HTML5-pohjainen app alustan että Facebook on työskennellyt kanssa pienen ryhmän ulkopuolella kehittäjät salassa kuukausia. Kuten kollegani MG Siegler kirjoitti eilen , Seattlen Facebook toimisto taloja joukkuetta syvä siteitä mobiili, jotta voitaisiin aavistustakaan siitä, mitä julkistetaan ensi viikolla.


Joten meillä on vielä yksi pieni palan palapeli. Tulemme joka käynnistää ensi viikolla joten muista tarkistaa takaisin keskiviikkona 6. heinäkuuta.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar