fredag den 1. juli 2011

Kuka voitti 6000 + Nortel patentteja? Apple, RIM, Microsoft - kaikille, mutta Google

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cgO6wmFbxlY/:

Kun Google ensimmäisen kerran "väijyä-hevonen" tarjous on Nortel patenttisalkusta huhtikuun alussa, se oli kaikki, mutta olettaa, että ne ovat valmiita painamaan kovaa ja voittaa oikeudet patentteihin. He olivat tuskin ainoa tarjoaja - RIM ja Apple olivat varmasti mukana - mutta silti, kun DoJ nopeasti selvitetty Google tarjouksen, se vaikutti monille (kuten monet Googlen) että he voittaisi. Ei niin.


Sen sijaan, Nortel on ilmoittanut tänä iltana, että konsortio on voittanut tarjouskilpailun klo käteishintaan 4500000000 dollaria. Joten kuka on tässä konsortio? Apple, Microsoft, RIM, Sony, ym. - kaikkea, se on kaikille, mutta Google näyttää.


Auts.


Tämä tarkoittaa, että yli 6000 patenttia nyt käsissä näistä voittajista. Ja se tavallaan imee Google koska menettää hinnoittelu tarkoittaa, että he edelleen kontrolloivat alle 1000 patenttia. Ja se puolestaan ​​tarkoittaa oikeusjuttuja. Kuten Google aikoo pitää saada haastaa koska he ovat haavoittuvia. Se ei ole hyvä uutinen Google, mutta se miten se tulee olemaan. No, jos tuomioistuimet hyväksyä tarjouskilpailun tuloksia.


Kauppa edellyttää vielä hakea muutosta tuomioistuimilta Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ja koska yritykset "voitti", näyttää todennäköiseltä, että pitkällinen tarkastelu tapahtuu. Microsoft ja Apple voitot ovat todennäköisesti kaikkein tutkitaan, koska kaksi niistä hyötyvät eniten huutokaupan tuloksista. Google on vielä antamaan lausunnon asiasta, mutta voit bet ne aulassa vastaan ​​huutokaupan tulokset.


Nortel toivoo sulkea prosessin Q3 2011. Onnea.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar