fredag den 1. juli 2011

Pure, Split / Second dev Black Rock sulkemalla ovet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bm7WRKygm58/pure-splitsecond-dev-black-rock-closed-by-disney.ars:


Disney omistama Black Rock Studio kehittänyt joitakin meidän suosikki kilpa-pelejä viime vuosina: nukkujan ATV peli Puhdas ja toiminta Racer Split / Second . Mutta nuo saavutukset eivät olleet tarpeeksi, ja Disney on virallisesti suljettiin Studio.


Aiemmin tänä vuonna studio osui kierroksen irtisanomisia. Viime aikoina mukaan lausunto Disney vapautetaan Eurogamer , Studion viimeisin projekti ei saanut vihreää valoa, mikä puolestaan ​​johti loppuun Black Rock.


"Disney Interactive Studios vahvistaa, että Black Rock Studiosin nykyinen projekti ei ole greenlit jatkokehitykselle, siis yritys ilmoitti työntekijöille eilen aikomus kirjoittaa kuulemismenettelyssä ehdotusta sulkea studiot," lukea julkilausuman.


Vuonna 1999, Brighton, UK-pohjainen Black Rock erikoistunut yksinomaan kehittää toimintaa ajopeleistä. Ennen Pure ja Split / Second, studio työskenteli sekä MotoGP ja ATV Offroad Fury-sarja.


Kuitenkin yhtä uusia studioita piipahti päättymisen jälkeen asuja kuten Ensemble ja Grin, ex-Black Rock työntekijät työskentelevät jo uusiin yrityksiin. Sekä ShortRound Pelit ja KonsoliFIN Entertainment muodostettiin vanavedessä ensimmäisen kierroksen irtisanomisia aiemmin tänä vuonna. Ei ilmoituksia on tehty, mitä joko studio työstää.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar