fredag den 1. juli 2011

AT & T, jotta BlackBerry Bridge tukea ennen auringonlaskua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:


Useimmat tablets toiminto hienosti oman, mutta RIM: n BlackBerry pelikirjan käyttöön ainutlaatuinen, mutta rajoittava käyttöliittymä, joka rajoittaa Bluetooth tethering jotta Samoin-merkkisten luurin. Tämä valinnainen toiminto, BlackBerry silta , jonka avulla voit tablet reppuselässä on luurin 3G datayhteyttä, myös mahdollistaa pääsyn tuottavuus apps kuten sähköposti ja kalenteri, joka on vielä muuten ole käytettävissä playbook. Valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä AT & T käyttäjien, mutta se on tulossa muutos, sillä ominaisuus lisätään App World tänään. Vaikka Bridge-sviitti on täysin ilmainen, jonka AT & T: n 3G datayhteys vaatii kuukausittain tethering suunnitelma 45 dollaria, mikä tarkoittaa joku aiemmin saavutettuihin osaksi rajoittamaton data-ominaisuus tulee päättää, jos se kannattaa hypätä. Bridge ei kuulostaa teidän kupillinen teetä? Älä huoli - ainakin voit lohduttautua tietäen, että päivän kaipuusta äidinkielenään sähköposti on numeroitu.

AT & T, jotta BlackBerry Bridge tukea ennen auringonlaskua alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AllthingsD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar