fredag den 1. juli 2011

Tutkijat kehittävät algoritmin Rubikin kuutioita kaikenkokoisten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/scientists-develop-algorithm-to-solve-rubiks-cubes-of-any-size/:


Tietokoneen ratkaista Rubikin kuutio? P'shaw. Tekevät sitä 10.69 sekunnissa ? Ollut olemassa, kirjaa asetettu. Mutta crack yksi kaikenkokoisten? Väri meille vaikuttunut. Erik Demaine MIT teki juuri niin, kehittää algoritmi, joka koskee kuutiot vaikka kuinka kunnianhimoinen ulottuvuuksia. Melko varhain, hän tajusi hänen piti ottaa eri näkökulmasta kuin hän tavallisella 3 x 3 x 3 palapeli, jonka muut tutkijat ovat käsitelleet lainanotolla tietokoneet Google harkitsemaan kaikkia 43 quintillion mahdollista siirtoa - strategia tunnetaan yksinkertaisesti "raa'alla voimalla." Kuten voitte kuvitella, että ei ole aivan toimiva ratkaisu, kun olet paini 11 x 11 x 11 kuution. Joten Demaine ja hänen tiiminsä ratkaistaan ​​lähestymistavasta, joka todella riffi yhteen yleisesti käyttämiä Rubikin harrastajia, jotka saattavat yrittää liikkua neliön osaksi haluttuun asentoon jättäen loput kuution muuttumattomana kuin mahdollista. Se on ikävä tapa mennä, tietenkin, joten sen sijaan tutkijat ryhmitelty useita cubies että kaikki piti mennä samaan suuntaan, taktiikka, joka vähensi liikkuu kertoimella log n, N edustaa pituus tahansa Cube puolin. Koska liikkuvia yksittäisiä cubies osaksi mainion edellyttää useita liikkuu yhtä N ², lopullista algoritmia n ² / log n. Jos me juuri menettänyt sinulle ei-matematiikka suurten yhtiöiden kanssa, että kaava olla varma, että tutkijat odottavat ihmiset eivät voi soveltaa sitä suoraan, sinänsä, vaikka hän ei sano sitä voisi auttaa kuution ratkaisussa terävöittämään strategiaa. Muut, että kaikki te overachievers siellä, olet vielä omillasi että 20 x 20 x 20.

Tutkijat kehittävät algoritmin Rubikin kuutioita kaikenkokoisten alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 12:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde New Scientist | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar