fredag den 1. juli 2011

Sendoff: Jon "Hannibal" Stokes marssii hänen elefantti armeija ulos Ars

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fUlut41UFCs/send-off-jon-hannibal-stokes-marches-his-elephant-army-away-from-ars.ars:



Tämä on painava päivä Ars: oman Jon Stokes on tehostamalla pois hänen päivittäinen rooli Ars jatkaa lukuisia uusia mahdollisuuksia. Ja me lähettämällä hänet kiitollisuudesta hänen suuren palveluksen yhteisöömme ja onnea tulevaisuudessa.


Kolmetoista vuotta on ikuisuus verkossa, mutta se kuinka kauan Ars Technica on potkiminen ympäri katuja, kahina oma tyyli tech kattavuus ja yhteisön. Ja että kolmentoista vuoden ajan, yksi parhaista päätöksistä Tein perustaja ja päätoimittaja ja Ars oli tavoittaa Jon Stokes, kollegani IT Harvardin, liittymään tähän metsäeläimille sivuston sen syntymän . Se oli kesällä 1998, olimme meidän aikaisin 20s, ja kohtalo oli tuonut meidät niin kehno kellarista Rockefeller Hall Cambridgessa Massachusettsissa. Olin juuri nimitetty järjestelmäarkkitehti, ja Jon työskenteli Access-tietokannan projekti. Jostain kumman syystä väliin IT työtä, opiskella klassisen Kreikan ja pohdiskelut noin jumalallinen, meillä on aina ollut turkkilainen lähti Ars Technica.


Jon sanoi minulle kerran, että osa hänen kiinnostuksensa Ars oli juurtunut halu hioa hänen kirjallisesti taitoja, jotka olivat aina paremmin kuin hän myönsi. Se oli yhteinen motivaatio, todella: Jon ja minä olimme molemmat opiskelijoita Harvardin opiskelee muinaisen kristinuskon, ja tuolloin, me molemmat ajattelimme uran makasi academe, ei. Com. Monen vuoden ajan me molemmat näki Ars kuin tämä "muu asia teimme"; kumpikaan meistä tajusi, että oli itse asiassa asia teimme paras, ja asia, johon kiinnitimme eniten huomiota.


Noina varhaisina aikoina, onko meidän kauko toimisto Sullie n Somerville tai yksi monista Intian buffet olemme tuhonneet, Jon ja seurasin ilmakuplat nousevat ja pop, villityksiä tulee ja menee, ja Ars yleisö kasvaa tavalla, joka oli hämmästyttävän palkitsevaa. Olemme jopa otti henkilökohtaisia ​​lainoja (ei VC rahaa) kellua sivuston kun asiat menivät kovaa jälkeen. Com kupla puhkesi. Ei ole väliä kuinka huonosti asiat sai, ja riippumatta siitä, mitä henkilökohtaisia ​​haasteita edessään, me toimi Ars Technica kuin paras voisimme. Pidän itseäni onnekkaaksi Jon Stokes kuin perustajajäsen Ars Technica, ja kaikki fani Ars pitäisi tuntea samalla tavalla.


Emme väitä hyvästit Jon; hän aikoo tehdä freelance-töitä Ars sekä työtä Wired.com ja epäilemättä muita. Mutta hän lähtee Ars sen vahvemman aseman: henkilökuntamme on huippuluokkaa, tulot ja liikenne ovat kaikkien aikojen huippuunsa, ja olemme innoissamme tulevaisuudesta. Yhtyä haluavat Jon bonam fortunam!


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar