fredag den 1. juli 2011

HTC EVO 3D revitty alas, kolmiulotteinen magic paljasti (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/htc-evo-3d-torn-down-three-dimensional-magic-revealed-video/:


Joten, käy ilmi, että kun crack avata EVO 3D , tonttu pöly ei vuodatan asia - pettymys, varma, mutta tällainen on elämä. Onneksi on olemassa joitakin mielenkiintoisia asioita tarkastella kuitenkin mielelläni kaksiytiminen prosessori ja tietenkin kameroita, joiden avulla voit ottaa kaikki nämä loistava 3D laukaukset lemmikki. Haluatko nähdä lisää taikuutta? Entä seitsemän minuutin teardown video ammuttu kamerakännykällä? Se ei ole aivan tavan Pro purku olemme tottuneet näkemään mistä ihmiset on iFixit, mutta on olemassa tietty ilo katsella kaveri innoissaan repiä auki hänen uusi lelu. Muilta teistä, emme suosittele yrittää tätä kotona - mutta jos et, varmasti lähettää sen YouTubeen. Video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus HTC EVO 3D revitty alas, kolmiulotteinen magic paljasti (video)


HTC EVO 3D revitty alas, kolmiulotteinen magic paljasti (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 10:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Puhelin Arena | lähde XDA Developers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar