fredag den 1. juli 2011

Windows Phone Marketplace nyt asuu 25000 apps, nopeuttaa kasvuvauhti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/windows-phone-marketplace-now-populated-by-25-000-apps-speeding/:


Kyse ei ole vain Applen App Storesta astelee ohi virstanpylväitä tänään Microsoftin Windows Phone Marketplace on myös pyöristetty merkittävä merkki sen kehittämiseen. Erityisesti se on nyt raportoitu kulkeneen 25000 apps yhden sivuston seuranta tulemisista ja menemisistä sen sisällä, vaikka tämä luku on jopa keskustella kuin muut WP7 apps tracker vielä luetellaan kaikkiaan vajaat 25k. Pääasia on, että WP7 ekosysteemi kasvaa, ja nopeammin kuin aiemmin tuohon - se kesti loppuun asti maaliskuun kertyy 11500 apps , span viiden kuukauden sen käynnistää , mutta viimeisimmästä 13.5k ovat tulleet vilkkaampaa kolmen kuukauden ajan. Jos tämä kiihtyvyys jatkuu, ja ei ole syytä odottaa että se tulee hidastamaan kanssa Mango horisontissa, Microsoftin mobiili käyttöjärjestelmä uudelleenkäynnistyksen lupaa olla melko kilpailukykyinen muoto hyvissä ajoin ennen ensimmäistä vuosipäivää - merkittävä saavutus ottaen huomioon kuinka kaukana WinMo oli laskeneet. Ehkä RIM voi käyttää tätä opettavainen esimerkki?



[Steve Ballmer kuva kohteliaisuus Reuters ]

Windows Phone Marketplace nyt asuu 25000 apps, nopeuttaa kasvuvauhti alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 09:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gadgetsteria , WinRumors | lähde WindowsPhoneAppslist | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar