fredag den 1. juli 2011

World of Fourcraft tuo taistelu kaupunginosaa on Foursquare

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/world-of-fourcraft-brings-battle-of-the-boroughs-to-foursquare/:

World of Fourcraft

Ei sota New Yorkissa. Linjat uskollisuus laadittiin jo vuonna 1898 ja siitä lähtien se on ollut taistelua kaupunginosa paremmuudesta. Joukkue hakkereita on ohjattiin tämä läänin kilpailu osaksi internetin aikakaudella, kääntämällä Big Apple jättimäisen riskin board jossa check-in tilalle Dice rullina ja armeijat kootaan Foursquare . World of Fourcraft käyttäjät lupauksen fealty tietyn locale sitten, kunnian kotimaahansa lähtöselvitys riistämään valvonnan lähiöissä niiden asukkaiden ja puolustaa omaa turvetta mahdollisilta usurpers. Koko hanke oli lyöty jopa viime viikonloppuna aikana hackathon New Yorkin yleiskokouksessa. Tällä hetkellä se ei juurikaan yli täsmäävät check-ins, mutta tekijät aikovat lisätä uusia toimintoja tulevaisuudessa. Nyt lähteä taistelemaan oman lohkon mutta älä eksy liian kauas - pohjoiseen ja itään Boogie Down Bronx, ja etelään ja länteen slummeista Shaolin, valheita joutomaata.

World of Fourcraft tuo taistelu kaupunginosaa on Foursquare alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink USA Today | lähde World of Fourcraft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar