fredag den 1. juli 2011

Skype 2 videochatin unofficialy käytössä Galaxy S II, Sensation, ym.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/01/skype-2-video-chat-unofficialy-enabled-on-the-galaxy-s-ii-sensa/:


Uusin Skype päivitys Android on kaikkien saatavilla, mutta se vain mahdollistaa video chat neljä puhelimia . Onneksi kärsimätön modders ovat menneet jotenkin korjaamaan tämän syvällisen epäoikeudenmukaisuutta, luomalla APKs että käyttöön Videon kutsuen muita puhelimia liikaa. Toistaiseksi olemme kuulleet onnistunut porttia Samsung Galaxy S II ja htc Sensation, Thunderbolt ja EVO 4G. Jos sinulla jokin muu luuri Android 2.3, pieni kokeilu APK voi olla vaivan arvoista. Emme kuitenkaan juuri kokeillut sitä Xperia Arc ja ei pääse kovin pitkälle: app juoksi, mutta pyrkimyksiä kommunikoida Xperia Neo johtanut yksisuuntaisen videon, lukittu vaakatilassa ja runsaasti kiusallisessa. Kerro meille jos sinulla menestyvät paremmin - löydät Thunderbolt-erityinen ladata DroidLife lähde linkkiä, ja yleisempi APK klo TechPetals.



[Kiitos, Rashid ja JT]

Skype 2 videochatin unofficialy käytössä Galaxy S II, Sensation, ym. alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 01 heinäkuu 2011 07:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DroidLife , TechPetals | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar