fredag den 1. juli 2011

PC Portal 2 saa uusia karttoja yhteisön kilpailu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lCHTKUNf6T0/portal-2-pc-gets-new-maps-through-community-contest.ars:



Valven Summer Mapping Initiative-tason suunnittelukilpailun Portal 2 että näki yli 280 entires-on nyt valmis, ja kolme voittajaa on nimetty.


Kun Kärkisijan puoli tuntia kestävä kartta nimeltään patentti haussa , jota luonnehditaan "taso välituotteiden vaikeuksia neljä kamaria asetettu tuhosi Aperture Science tilat. Jotkut palapeli osia ovat kovaa valoa pinnat, masennusta palkit, antenni usko levyt , ja retki kanavat. " Kun toinen paikalla oli kartta nimeltään Infinifling , kun rakennelma sai kunniamaininnan. Lisäksi Kuninkaiden Portal faneja kaikkialla, voittajat saivat myös iso kasa Portal 2 pyydys Think Geek.


Lisäksi kolme parasta, siellä on myös valtava luettelo kakkosia ladattavissa yli portaalista kartoitus yhteisösivusto, ThinkingWithPortals . Kartat ovat vapaasti ladattavissa, mutta ne ovat käytettävissä vain niille, pelaa tietokoneella. Saat yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten päästä Kartat vauhtiin, pää täällä .


Ensimmäinen kierros DLC peli puolestaan ​​on tulossa kaikille alustoille tänä kesänä.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar