mandag den 5. september 2011

Altec Lansing osoittaa pois iPod-telakka, AirPlay kaiutin, sekä kuulokkeet leideille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/altec-lansing-shows-off-an-ipod-dock-airplay-speaker-plus-head/:


Altec Lansing on komeilu kourallinen päivityksiä linja Audiotarvikkeet tällä viikolla IFA Berliinissä. Tällä kärkeen on vastikään paljasti inAir 5000, mojova tabletop AirPlay puhuja että yhtiö on tiukasti paikannus ottamaan Bowers & Wilkins "Zeppelin rivi (joka myös hiljattain saanut oman AirPlay versio ). Kuten että järjestelmä, inAir varmasti tarjoaa ainutlaatuisen ottaa estetiikka, jossa teardrop design. Yhtiö päätti olla asentamatta Apple telakoitumaan 110 watin järjestelmä, sillä yhteensopivat laitteet voivat stream ääni langattomasti asia kautta AirPlay.



IMT630 Classic on, ei ole yllättävää, perinteisempää kaiutintelakointiasema. Se on kannettava ja kevyt, ja siinä telakka hyllyn edessä, jotka voidaan kääntää pois yhdellä napin painalluksella. Avaa seistä takana, ja löydät paikalla tallentamiseen puhujan kauko. Kauko Myös itse magneettinen, niin voit pistää sen Classic n edessä grilli (joku yritys on selvästi menettänyt paljon kaukosäätimet heidän aikanaan). Vielä ei ole hinnoittelusta ja saatavuuden joko kaiutinjärjestelmä.



Lisäksi yhtiö esitteli sen Bliss kuulokkeet, jotka ovat "suunniteltu naisen korvaan." Mitä tuo tarkoittaa, tarkalleen? Enimmäkseen että heidän earbuds ovat pienempiä, istuva mukavammin pienemmissä korvakäytäviin. Altec Lansing vakuuttaa meille kuitenkin, että he ovat vielä pystyy tarjoamaan upea ääni, huolimatta niiden koosta. Ja kyllä, he tulevat vaaleanpunainen.


Altec Lansing osoittaa pois iPod-telakka, AirPlay kaiutin, sekä kuulokkeet leideille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar