mandag den 5. september 2011

Modern Warfare 3 Limited Edition Xbox 360 asettaa vahtimestari viimeisen aallon markkinointi hype

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/modern-warfare-3-limited-edition-xbox-360-set-ushers-in-last-wav/:


Call of Duty varmasti osaa kuluvat sen Merchandising tervetulleita. Julistettuaan linja silmien väsymistä vähentäviä lasit ja sarjan merkkituotteiden kuulokkeita , Activisionin Juggernaut franchising on steamrolling sen julkaisua edeltävä hype ympäri mukautetun Xbox 360 . Rajoitettu painos 320-konsolin mukana tulee kahden muun yhtä koristeltu langatonta ohjainta, tarvittavat kopio Modern Warfare 3 ja sisältää jopa franchise-erityisiä boot ääniä. Voit repiä tämän videon pelaamista nyytti on 8 marraskuu varten viileä 399 dollaria, tai napata kuulokkeen ja säätimet erikseen. Se on sinun soittaa ja teidän palkka, kun kaikki. Virallinen painin odottaa sinua tauon jälkeen.

Jatka lukemista Modern Warfare 3 Limited Edition Xbox 360 asettaa vahtimestari viimeisen aallon markkinointi hype


Modern Warfare 3 Limited Edition Xbox 360 asettaa vahtimestari viimeisen aallon markkinointi hype alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 08:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar