mandag den 5. september 2011

Vestel osoittaa pois prototyyppi BitTorrent Certified TV IFA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/vestel-shows-off-a-prototype-bittorrent-certified-tv-at-ifa/:


Kaukana sneaking vuonna on olohuone, Vestel oli BitTorrent Certified televisiossa esillä IFA 2011 viime viikolla. Tämä virallinen leima tarkoittaa sitä pakkauksissa tavallista sarja kytketyn television ominaisuuksia, kuten pelissä paikallisten tiedotusvälineiden kautta verkkoon, ja se on ehkä toimi BitTorrent hyväksytty tiedostoja Internetistä. Ei ole sanan mitään virallista luovutusta tämä prototyyppi - ja emme ole pystyneet paikantamaan joku sai käytännön demo, kerro meille, jos näit sitä - mutta se varmasti osoittaa, kuinka BitTorrent yrittää laajentaa foorumi tavalla kuin DivX ja XBMC / Boxee . Tutustu lehdistötiedotteen tauon jälkeen, me voidaan istuu takaisin ja katsellen täysin laillisen sisällön me vain torrented.

Jatka lukemista Vestel osoittaa pois prototyyppi BitTorrent Certified TV IFA


Vestel osoittaa pois prototyyppi BitTorrent Certified TV IFA alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 10:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar