mandag den 5. september 2011

Square Enix julkisti Online RPG Dragon Quest X Wii ja Wii U

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cTexsi0xNwo/:

Picture 8

Tokyo Game Show 2011 on vain kymmenen päivän päässä, mutta Square Enix mieluummin pitää erillisen lehdistötilaisuuden Tokiossa ilmoittaakseen seuraava iso peli, Dragon Quest X [JP]. Ehkä suurin yllätys, kun kuukauden odotuksen ovat joka kymmenes erä 25-vuotias roolipelisarjan on online-RPG ja saatavilla sekä Wii ja Wii U .


Koko nimi peli on "Dragon Quest X: herääminen Viisi Heimot Online", jossa Square Enix aikoo julkaista sen ensi vuonna Wii (päivämäärä Wii U ei ole vahvistettu vielä). Pelaajat tulee tutkia samalla maailman molemmat konsolit ja voi siirtää pelin tietoja heidän 3DS ja jakaa sen muiden pelaajien kautta Streetpass.


Tämä on ensimmäinen virallinen kuvakaappaus:



Square Enix ei ole paljastanut liikaa, mitä peli todella noin, mutta se näyttää pelaajat voivat muodostaa osapuolten muiden kanssa verkossa, valita viisi osakilpailua ja tutkia viidessä maanosassa maailmasta nimeltä Astortia (offline-pelaajia, siellä on NPC, liian). Toisin kuin Dragon Quest IX ja VIII (joka luotiin Level-5), X on kehittänyt Square Enix yksin.


Kuten edellinen Dragon Quest tekivät tiensä ulos Japanista, voit odottaa X osuma Yhdysvalloissa ja muissa paikoissa jälkeen Japanin julkaisu, liian (vaikka mitään virallista ilmoitusta ole tehty vielä).


Tässä ensimmäinen (epävirallinen) perävaunua japani:









Ingen kommentarer:

Send en kommentar