mandag den 5. september 2011

Hot, Flat, ja laajakuva: Rise Of Minitabs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tBKKDEqe0lw/:

Monty_python_foot

Kolme viime päivää on tuonut meille trio mielenkiintoisia "välilehdet:" Samsung Huomaa, 7,7 Gal-välilehti ja (kärsivällisyyttä) uusi, tasaisempi iPhone. Valitettavasti kaksi näistä ei saa tehdä sitä Yhdysvaltoihin (ja ei voi edes esitetty Saksassa ), mutta on selvää että siellä on trendi. Odota muutaman kuukauden ja näemme enemmän uusia 5 - ja 7-tuumainen tablets/phones markkinoilla kuin, olisin vedon, 10-tuumainen tablets. Mutta miksi kutistua? Kuka on clamoring ohuemmiksi, isompi "Minitab" noin kokoa puhelimen, mutta vain hiukset isompi?


Ensinnäkin tämä kehitys ei ole uusi. Se alkoi HTC HD2 (ja menee takaisin edelleen, muutaman viime Archos tablets) ja monet Android-puhelimet ovat menneet "tasainen ja iso" reitti, luo puhelimet, jotka ovat paremmin laajakuva mediasoittimia kuin mitä meillä tällä hetkellä soittaa candybar tyyli.


Hardware suunnittelijat ajaa pakkauksissa. Muutama vuosi sitten, laitteiston suunnittelijat LG, Samsung ja Apple kaikki meni jotain he kutsuivat piano musta. Kaikki oli piano black - puhelimet, kamerat, televisiot, DVD-soitin. Sinulla oli joitakin roiskeita "väri" in-hahmot, mutta kiiltävä muovi la iPhone 3G tuli muotia.


Samoin tapahtuu täällä - käynnissä karjan - mutta muutamia mielenkiintoisia syitä. Ensinnäkin 10-tuumainen tablet markkinoiden hyväksi. On mennä minnekään. Voit rakentaa toisen on hulluutta ja monet kuluttajat ostamaan mitään muuta kuin iPad on moraalinen epäonnistuminen.


Gadgetit pitää toteemiset merkitys ja niiden muoto on tärkeää valmistajille. Shape mahdollistaa tason eriytyminen, joka on välittömästi ilmeistä kuluttajien ja mahdollistaa valmistaja piilottaa minkä tahansa määrän synneistä. Chip nopeudet ovat pysähtynyt ja fyysiset rajoitukset kompakti laite on pakottanut autonvalmistajat uudelleen koko ja muoto niiden laitteita.


Kuluttajat myös etsivät jotain uutta. 10-tuumainen tablet on tylsää ja tärkeämpää (ainakin mukaan Apple ) patentti rikkomuksesta. Mikä olisikaan parempi tapa pitää välilehti kaltaisia ​​gadgetien putki kuin smoosh ne alas?


Lisäksi iso kosketusnäyttö on vielä vaikea löytää. Kaikkien kanssa keskittyen lasi että maxes 10 tuumaa ja suurempien, valmistajat voivat vähentää kustannuksia jahtaa pienemmiksi paloiksi.



Lopulta ensi tablet on seuraava tablet. On tietty fickleness laitteiston koko ja se perustuu muoti, valmistus kyky, ja jotkut suunnittelijan päähänpisto. Olipa ostaa nämä asiat niin kuin ne ovat suurempia (tai pienempi) on makuasia ja laatua. Valmistajat yrittävät selvittää meidät ulos ja vähentää kustannuksia, ja jonkin aikaa, aiomme rasittavaa joitakin todella tasku-kuormittavien laitteiden vasta seuraavana tekniikka tulee pitkin korvata tämä.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar