mandag den 5. september 2011

Yksi Medical Nostaa 20 miljoonaa dollaria Modern lääkärin vastaanotolla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5sUG-l9uyE/:

One medical

Se on 2011, mutta useimmat lääkärin vastaanotolla ovat vielä jumissa 1990-luvulla, kun kyse on potilaan menosuuntaan tekniikkaa. Vastaanottovirkailija todennäköisesti on tietokoneen hallita tapaamisia, mutta yleensä silti kirjaudut paperille, täyttää lomakkeita leikepöydälle, ja lääkäri perustuu löyhästi sidottu nippu papereita tarkistaaksesi potilastietoja. Tom Lee yrittää muuttaa, että maasta ylös kanssa One Medical Group , venture tukema ensihoidon käytäntö hän perusti muutama vuosi sitten, jossa hän on toimitusjohtajana.


Perjantaina hän suljettu 20.000.000 dollaria sarjan E johdolla Maverick pääomaa, Benchmark, Oak Investment, ja DAG Ventures mukana. Uusi kierros tuo pääomat korotettu vuoden 2007 46.500.000 dollaria.


Yksi Medical toimii 9 lääkärin toimistot San Franciscossa ja New Yorkissa, ja avaa 5 enemmän tänä vuonna, laajenee Silicon Valley ja Washington, DC Potilaat voivat tapaamisia verkossa, pyyntö lääkemääräykset saada lab tuloksia digitaalisesti, ja nähdä heidän henkilökohtaisen terveyden yhteenveto verkossa . Lääkärit voivat käyttää potilastietoja sähköisesti (One Medical suunnitellut oman sähköisen potilaskertomuksen kanssa lääkäreiden ja potilaiden mielestä, ei ylläpitäjät). Yksi etu ottaa digitaalisten potilastietojen on, että potilaat voivat käydä missä tahansa toimistossa koska jokainen lääkäri on pääsy heidän ennätyksensä.




Uudet potilaat voivat liittyä verkossa, ja maksaa netissä. Se on jopa oma iPhone-sovellus Tapaamisten. Yksinkertaisia ​​kysymyksiä, joihin voidaan puuttua sähköpostitse tai iPhone App tehdään digitaalisesti sen sijaan vaatia henkilökohtaista vierailun. Ja kun potilaat menevät, toimistot ovat valoisia, ilmavia ja nykyaikaisia.


Kaikki tekniikka, joka on yhdistelmä suoraan kaupan hyllyltä ja omaa järjestelmiä, pyritään vähentämään hallinnollisia kustannuksia ja parantaa kokemus sekä lääkäreille että potilaille. Lee kontrastit hänen lähestymistapa lääkärin johtoa liikkuvuuden 1990, sijoitus villitys joka näki satoja lääkärin vastaanotolla rullalle suurempiin toimivat yritykset. "PPM liikkeen 90-luvulla ei ole tehty oleellisia reengineer työnkulkua lääkärin vastaanotolla tai parantaa", sanoo Lee. PPM johtuivat ylläpitäjät. Yksi Medical ohjaavat lääkärit. Sen lähestymistapa on "reengineer lääkärin vastaanotolla enemmän potilas-vähemmän hallintokuluja."


Kun useimmat ensihoito lääkärin toimistossa työskentelee 3,5-4.5 tukihenkilöstö per lääkäri, One Medical toimistot tyytymään 1,5 tukihenkilöstö tai vähemmän. Mitä teemme näille tehokkuushyötyjä? "Panostamme että takaisin lääkäri-potilas suhde", kertoo Lee ", joten heillä on enemmän aikaa vastata kysymyksiin ja olla thoutghful keskustelua abouit terveydenhuollon valintoja." Yksi Medical hyväksyy useimmat vakuutusyhtiöt, mutta myös maksut vuosijäsenmaksua 149 dollaria on 199 dollaria kaikille ylimääräistä kelloja ja pillejä.


Lee itse oli koulutukseltaan lääkäri, ennen kuin hän kyllästyi terveydenhuollon järjestelmä ja meni Stanford Business Schoolissa. Hänestä tuli perustajajäsen Epocrates , suosittu Mobile App käyttävät lääkärit etsiä lääkeaineyhteisvaikutuksia ja hoitoa potilaille. Lee johti suunnittelu mobiili-ja web tuotteita Epocrates. Nyt hän käyttää teknologiaa suunnitella uudelleen koko ensihoidon kokemusta.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar