mandag den 5. september 2011

Inhabitat viikko Green: magneettinen valtatiet, MoMA Tech näyttely ja laserit taivaalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/inhabitats-week-in-green-magnetic-highways-moma-tech-exhibit/:


Uusiutuva energia ahdettu meidän passitusjärjestelmä tällä viikolla Inhabitat esitteli Vycon suunnitelmat napauta ylinopeus metro junat varten valtavan määrän kineettistä energiaa, ja otimme tarkastella innovatiivisen magneettinen valtatie järjestelmä , että sadot energiaa kulkee autoja. Biopolttoaineet sai myös lisäpotkua useilla epätodennäköistä lähteistä kuin tutkijat havaitsivat, että bakteerit Panda kakka on uskomattoman tehokas klo hajottaa kasvinosat, ja tutkijat kehittivät tavan kierrättää sanomalehden biopolttoaineeksi . Olemme myös esiteltiin reaaliaikaisen energiaa seuranta laite lapsille, saimme tietää, että jotkut radioaktiivisen ympäröiville alueille Fukushima ovat vaarallisempia kuin Tsernobyl , ja otimme kurkistetaan maanalainen Atomic suojaa, joka on muuttunut syvä maanalainen toimisto .



Miten koneet kommunikoida ihmisten kanssa? Jos olet pohtinut, että idea, voit olla kiinnostunut tästä yksinomainen video haastattelun Museum of Modern Art kuraattori Paola Antonelli on MoMA: n uusi "Talk to Me" teknologian näyttely, joka hiljattain avattu New Yorkissa. Olimme myös hämmästynyt useita taiteellisia innovaatioita tällä viikolla Wacom paljastettiin kynä joka hetkessä digitoi mitään voit piirtää ja Sarah Garzoni luoneet kauniin sarjan painetun lehden perhosia .



Muita uutisia, me loisti valokeilaan useita loistavia edistysaskeleita valotekniikka kuin tiedemiehet luonut sadetta ammunta lasersäteet taivaalle ja suunnittelija paljastettiin aurinko OLED laatta-järjestelmä , joka saattaa muuttaa pilvenpiirtäjiä osaksi nollaenergiataloiksi näytöt. Olemme myös tuoneet sinulle useita kirkkaita ajatuksia puettavat Techin Halston julkisti hehku-in-the-dark paljetti puku , aavemainen joukko on valaistu säteilyn sopii vaelsi läpi Saksan maaseudulla, ja Cornell opiskelija kehitetty tyypin vaatteet ansoja myrkyllisiä kaasuja . Samaan Hudson-joen syttyy kanssa valovoima alalla 200 LED -ja laser-Power Systems julkisti suunnitelmat ydinvoiman autoon . Puhuminen vihreä kuljetus, myös täplikäs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar