mandag den 5. september 2011

Sonyn uusi Internet TV-ruutuun projektori ja Blu-ray-soitin tekevät ulkonäkö IFA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/sonys-new-internet-tv-box-projector-and-blu-ray-player-make-an/:


He eivät ansaitse korostaa aikana Sonyn IFA 2011 keynote , mutta se livahtaa ulos muutama useamman palan kotiteatteri laitteisto että todennäköisemmin päätyä olohuoneessa kuin sen omituinen 3D kypärä . SMP-N200 korvaa aiemman Netbox että debytoi viime vuonna kanssa virkeänä suunnittelu ja tuki HD-ja 3D. Ei ole yllättävää, tämä Blu-ray-soitin (ilman Blu-ray) tukee myös DLNA "heitto" sisällön, joten se luonnollinen Apple TV-style tie-in tablet S ja tablet P kun ne käynnistää. Liikettä, VPL-VW95ES on oikea korvaa viime vuoden VPL-VW90ES että me luultavasti enemmän oikein tutustua myöhemmin tällä viikolla CEDIA. Vuonna 2011 se on ollut rentoutuu 3D muuntaminen ominaisuuksia, integroitu 3D aiheuttaja Sync lasit ja kyky asettaa ja muistaa eri linssin kannat vaihtaa saumattomasti 16:9 ja ultrawidescreen ulkonevat. Lopuksi, BDP-S185 Blu-ray-soitin oli ilmoittanut, jossa kompakti koko ja virrankulutus että Sony väittää on 47 prosenttia vähemmän kuin edellisvuoden malleja sen merkittävimpiä ominaisuuksia. Kaikki pitäisi toimitukset alkavat lokakuussa, mitään erityistä sanaa hinnoittelusta vielä.

Jatka lukemista Sonyn uusi Internet TV-ruutuun projektori ja Blu-ray-soitin tekevät ulkonäkö IFA


Sonyn uusi Internet TV-ruutuun projektori ja Blu-ray-soitin tekevät ulkonäkö IFA alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar