mandag den 5. september 2011

HTC Amaze 4G saa katkenneen kanssa valot päällä, vahvistaa 1.5GHz dual-core CPU

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/htc-amaze-4g-gets-snapped-with-the-lights-on-confirms-1-5ghz-du/:


Vain kuvia olemme nähneet tulevan HTC Ruby Amaze 4G , suuritehoinen älypuhelin saapuva T-Mobile, ovat jättäneet meidät innokkaasti lisää sisältöä; muutaman kuvissa puhelin päällä, ja myös ne tarjoavat mitään näkyviä merkkejä sen Rockin 'silmälasit. Meidän jano Lisätietoja peto on hieman sammunut, koska Droid Sans napsahti joitakin kuvia prototyyppi ylpeänä näytetään yleisölle kerääminen. Mistä me voimme kertoa, että otoksia, laitteen "noin" näyttö vahvistaa läsnäoloa 1.5GHz dual-core prosessori, 1GB keskusmuistia, 4.3 tuuman qHD näyttö ja 8MP Takakameratulon (2MP edessä) dual-LED salama. Lähde kertoo, että se tulee mukana HTC Sense 3,5 käynnissä huipulla Gingerbread, joten älä anna näitä kuvia - komeilu varastossa Android - Hanki toivoo niin nopeasti. Kaiken kaikkiaan kuitenkin näyttää siltä, ​​Samsung Galaxy S II voi olla kovaa taistelua sen kättä otsikko T-Mobilen Next Top (älypuhelin) malli.

Jatkaa lukeneisuus HTC Amaze 4G saa katkenneen kanssa valot päällä, vahvistaa 1.5GHz dual-core CPU


HTC Amaze 4G saa katkenneen kanssa valot päällä, vahvistaa 1.5GHz dual-core CPU alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ThisIsMyNext | lähde Droid Sans (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar