mandag den 5. september 2011

Uusi ohjelma helpottaa muutat tietokoneesi puhekielen Chatterbox

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/new-program-makes-it-easier-to-turn-your-computer-into-a-convers/:


Olemme jo nähneet kuinka hankalia tietokoneita voi olla, kun he yrittävät puhua kuin ihmiset, mutta tutkijat North Carolina State ja Georgia Tech ovat nyt kehittäneet ohjelman, joka voisi helpottaa näyttää heille miten se tehdään. Niiden lähestymistapaa, esitetty äskettäin julkaistussa paperi, antaisi mahdollisuuden luoda luonnollisen kielen sukupolven (NLG) järjestelmät kaksi kertaa nopeammin kuin nykyisin mahdollista. Guldenia tekniikkaa käytetään monenlaisia ​​sovelluksia (kuten videopelit ja asiakaspalvelukeskuksia), mutta tuottavat näitä järjestelmiä on perinteisesti tarvitaan kehittäjiä syöttää suuria määriä tietoja, sanastoa ja malleja - säännöt, että tietokoneet käyttävät kehittämään johdonmukaisia ​​lauseita. Johtaa tekijän Karthik Narayan ja hänen tiiminsä ovat kuitenkin luoneet ohjelma pystyy oppia käyttämään näitä malleja omasta, mikä edellyttäisi kehittäjät syöttää vain perustiedot tahansa keskustelunaihe. Koska oppii puhumaan, ohjelmisto voi myös tehdä automaattisia ehdotuksia siitä, mitä tietoja olisi lisättävä sen tietokantaan, joka perustuu keskusteluun käsillä. Narayan ja hänen kollegansa esittävät tutkimuksen tämän vuoden tekoäly ja Interactive Digital Entertainment konferenssissa lokakuussa, mutta voit kaivaa se itse, alla olevasta linkistä.

Uusi ohjelma helpottaa muutat tietokoneesi puhekielen lörppö alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 01:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde North Carolina State University (1) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar