mandag den 5. september 2011

Booktrack: Aivan kamala idea. Todella Horrible

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xkHd1UzCmWI/:

noisepollution460

Aioin jättää tämä yksin. Sen vuoksi valoa ja varjoa, halusin seuraavaan sarakkeeseen olla jotain hauskaa ja positiivista. Viikset on pennut ja lämmin villa lapaset - kaikki hyvät jutut. Sanoa, perkele, otetaan mielemme pois draaman jotain yksiselitteisesti suuri.


Halusin tehdä kaikki ne asiat. Ja sitten Robin Wauters pyysi minun ajatuksiani Booktrack .


Jos sinulla ei saalis Robinin tarkistaa , Booktrack on iPad-ohjelman jotka lisäävät soundtrackin ebooks. Kun etene alaspäin sivun jälkeen hieman animoitu nuoli - ei toisin karaoke pomppiva pallo - tahdissa, App otteluita musiikkia ja äänitehosteita tekstiä. Sen sijaan vedota Arthur Conan Doylen proosatekstiä loihtia kuvan viktoriaanisen Lontoon seikkailu Speckled Band , Booktrack käyttäjät voivat vain istua ja kuunnella kuin eBook n taustamusiikin rakentaa sen dramaattinen crescendo. Muut oppiarvot kylkiäisenä demo painos - Power of Six, jonka Pittacus Lore - vie älä-kuvitella-just-kuunnella konseptin entisestään: avustamista tahansa lukija, joka voisi taistelu kuvitella äänen poliisin sireeni tekee.


Se toivottavasti sanomattakin selvää (ei vähiten siksi niin monet ihmiset ovat jo sanonut ) että Booktrack on laughably typerä idea. Asian ydin lukeminen fiktio on poistaa lukijan todellisuudesta - että fyysisen kirjan pudota pois ja nähtävyyksiä, ääniä ja tuoksuja tarinasi etenevän mielessä. Sinänsä soundtrackit ja animoituja nuolet, joissa sinua kehotetaan lukemaan kiinteä ("se on säädettävissä!" PR tullaan huutaa tässä vaiheessa) vauhti on tarpeeton ja epätoivottava häiriötekijä. Itse asiassa ne ovat niin ristiriidassa sen kanssa, miten ihmiset lukevat kirjoja, jotka on mietittävä, onko yrityksen perustajilla on koskaan tehnyt niin.


Varmasti perustajien julkisissa lausunnoissa voimakkaasti vihje kohti levoton suhde lukutaito.


"On vaikea kuvitella elokuvan ilman soundtrack," Paul Cameron, Booktrack n perustaja ja toimitusjohtaja kertoi Business Insider, "Mutta vasta tänään, tekniikka ei ole synkronoida musiikin ja äänen sisällä e-kirja".


Jumalani, hän on oikeassa. Samoin on vaikea kuvitella pöllö ilman siipiä - vielä, kunnes tänään, kukaan ei ajatellut siirteen nokka kiinni lehmän.


The New York Times, Cameron meni pidemmälle : "[Booktrack] tekee uusia ja kiehtovia tapa lukea ja todella lisää kokemusta ja parantaa mielikuvitus ja pitää sinut tarinan pidempään. Ja se tekee siitä hauskaa lukea uudelleen. Jos ei lue koko ajan, se saattaa auttaa sinua löytämään uudelleen käsittelyyn. "


Jälleen Cameron kynnet se: lukeminen ei ole hauskaa, koska päiväkodissa. Mikseivät he tee pop-up kirjoista aikuiset? Miksi ei voi kirjoja olla enemmän kuten elokuvia? Helvetti, kun olemme sitä, mitä vikaa liikkuvat huulet lukiessasi tai ruokailuun saippualla? Toivottavasti Cameronin seuraava käynnistys auttaa meitä tekemään niitä asioita liikaa.


Oikeasti, on tämä viikko kaikki hyvät asiat kuolla?


Minun on kuitenkin sanottava,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar