mandag den 5. september 2011

Foodzy Ottaa Terveellinen syöminen peliin, käynnistää tiedonantovelvoitteet ja Android-sovellukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yW5qf1jB9W8/:

foodzy

Paljon on puhuttu gamification dubattuna badgification noin, ja näyttää siltä, ​​ihmiset ovat edelleen jaettuna onko se villitys tai tulevaisuudessa.


Olipa voi, yksi alue, jossa mielestäni se voi jopa toimia on terveyttä ja kuntoa.


Anna Foodzy , palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat seurata mitä ja miten paljon he syövät ajan mittaan, jotta heille joitakin näkemyksiä siitä, miten syödä ja elää terveellisemmin, laihduttaa tai yksinkertaisesti siitä, miten heidän ruokailutottumuksiaan verrata heidän ystävilleen .


Tänään, aloitteleva Amsterdamin yrityksen takana palvelua (ei pidä sekoittaa Foodzie muuten) on käynnistämässä ilmaiseksi sovelluksia iOS ja Android , vaikka yksi on Foodzy Pro tilin ($ 15 per vuosi) kirjautumiseen


App auttaa ihmisiä seurata, mitä he syövät, vaikka he ovat liikkeellä. Käyttämällä Foodzy, voi saada syvä tilastoja ja avata merkit (siellä olemme!) Ja terveellisiä ruokailutottumuksia, mutta myös hauskaa niistä - ajattelevat Hangover merkit sillä kun olet kulutetaan liikaa alkoholia yhdessä yössä, tai BBQ rintanappi varten grillausta yli 5 kertaa yhden kesän.


Foodzy käyttää paikallista ruokaa tietokantoja yli 58 maassa, ja on tällä hetkellä saatavilla Englanti, ranska, saksa ja hollanti.


Voit tarkistaa Foodzy ilmaiseksi, mutta määrä rintamerkkejä voit ansaita ovat rajalliset ja syömisesi Historia ei saa säilyttää pidempään kuin 30 päivää. Lisäksi, kuten aiemmin mainitsin, sinun pussistaan ​​rahaa maksullinen versio palvelua ja pystyä käyttämään mobiilisovelluksia.


Foodzy oli yksi 18 finalistista tämän vuoden TNW Conference Startup Rally, jossa se ​​oli "pehmeä käynnistettiin" - he avautuivat yleisölle beta noin kaksi kuukautta sitten.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar