onsdag den 7. september 2011

Asustek käynnistäminen markkinoinnin WAVI Xtion ohjain ja sen Kinect kaltaisia ​​piirteitä Ensi lokakuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8101vPrydas/:

wavi-xtion-2

Asus toivoo vangita joitakin Kinect hyvästä tahdosta aloittaa tämän vuoden lokakuussa potkimalla pois markkinointikampanja sen liikeohjaimen klooni. WAVI Xtion luotiin yhteistyössä PrimeSense, samaan konserniin osittain vastuussa Microsoft Kinect - siis tuttuja suunnittelun ja käyttöominaisuuksien. Asus demoed laite viime tammikuussa CES 2011, mutta Digitimes nyt ilmoittaa, että Asus on asetettu alkaa markkinoida Kit tämä lokakuun Asus, joka tulee sen jälkeen se on itse Q2 julkaisu tavoite .


Tämä ei ole ensimmäinen kerta Asus kääntyi pelimaailmassa varten "inspiraatiota." Eee Stick käynnistänyt useita vuosia sen jälkeen Wii, mutta oli suunnattu ostajille suositun Eee netbook. Liikeohjaimen toimi ja näytti hyvin samanlainen Nintendon Wii kaukosäätimet. En ole koskaan kuullut Eee Stick? Joo, se on ongelma.


WAVI Xtion on tarkoitus tuoda hauskaa ja toiminta Kinect on olohuone PC. Asus ajattelee (ja toivoo), että laite tuo samanlaista liikettä interaktiivisuutta PC työpöydälle Kinect teki Xbox 360. Sama Digitimes raportti osoittaa, että tavoite hinta on noin 250 dollaria - 300 dollaria, mikä on hivenen enemmän kuin Kinect n 150 dollaria hintalappu. Kertoman laite ensin menevät myyntiin Kiinassa, jossa 360 on hallituksen kieltämään. Ei sana julkaisupäivää, vaikka.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar