onsdag den 7. september 2011

Samsung Stratosphere tekee pakolliseksi FCC vierailunsa vahvistaa jäsenyys Verizon LTE Club

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-makes-its-obligatory-fcc-visit-confirms-me/:


Tiedämme, kuva yllä on tuskin yhtä yksityiskohtainen kuin mitä meillä vilkaisin tänä aamuna, mutta se on sen toimenpiteen merkitystä kuitenkin. Se on karkea kaavio Samsung SCH-i405 - puhelin tunnettiin meille Stratosphere - sellaisena kuin se näkyy FCC viilaus hyväksyi tänään. Asiakirjat "maininta LTE bändin 13 (sekä CDMA / EVDO) näyttää vahvistavan huhuja, jotka viittaavat edellä laite on tulossa Verizon n 4G-verkko, todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin. Jos olet innokas näkemään Epic 4G-herra QWERTY liukusäätimellä suurin lentoyhtiö Yhdysvalloissa, tämä on kultainen tilaisuus. Tietenkin tämä voi osoittautua pisara meressä verrattuna uhkaava tulva vieläkin houkutteleva puhelimia .

Samsung Stratosphere tekee pakolliseksi FCC vierailunsa vahvistaa jäsenyys Verizon LTE Club alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 23:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar